Uitvoerenden


Dirigent: Mirjam van den Hoek

Het CV van Mirjam wordt binnenkort op de website geplaatst.

Organist continuo : Niels de Klerk


Niels de Klerk (1997) is cantor-organist van de Oude Kerk in Naaldwijk. Hij streeft een carrière in meerdere disciplines na. In 2022 rondde hij zijn Master of Music af met het Requiem van Duruflé in de Catharinakerk in Eindhoven. Dit concert werd met een 9 bekroond. In 2020 voltooide hij de Master Economics aan de Tilburg University.

Niels is sinds begin 2023 organist van het Beekes-orgel (1831) in de Oude Kerk in Naaldwijk. Eerder was hij organist in onder meer Sleeuwijk en Lexmond. Hij speelt met regelmaat soloconcerten, diensten, en concerten met koren of instrumentalisten. Zo speelt hij veel basso continuo, vormt hij een vast duo met de saxofonist Bruno Alonso, en heeft hij koorwerken als de Chichester Psalms van Bernstein en de Petite Messe Solennelle van Rossini uitgevoerd.

Hoofdvak orgel studeerde hij in de bachelor bij Ruud Huijbregts. Tijdens de Master of Music volgde hij naast de lessen bij Ruud Huijbregts ook lessen bij veel gerenommeerde organisten in binnen- en buitenland. Dit waren onder meer Hayo Boerema, Leo van Doeselaar, Jan Hage, Arjen Leistra, Bart Rodyns en Peter Van de Velde.  Als bijvakken studeerde hij tijdens de bachelor in Tilburg piano, klavecimbel en koordirectie.

Naast de orgel- en economiestudie in Tilburg studeerde hij kerkmuziek aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam.